کابینت سرویس بهداشتی
کابینت سرویس بهداشتی یکی از مهمترین وسایل و تجهیزات هر سرویس بهداشتی است. تا همین چند سال گذشته، اکثر روشوییهای موجود در بازار از نوع روشویی پایهدار چینی بوده و به همین دلیل امکان مانور دادن بر طراحی روشویی چندان ممکن نبود. اما به مرور زمان و اهمیت پیدا کردن تزئینات و دکوراسیون سرویسهای بهداشتی، روشوییهای مدرن با طراحی جدید روانه بازار شدند. همچنین با افزایش آپارتماننشینی فضای سرویس بهداشتی کوچکتر شد و نیاز به فضای بیشتر و کابینت احساس میشد.
علت استفاده از کابینت سرویس بهداشتی
مابه دنبال فضایی مناسب و قابل دسترس در سرویسهای بهداشتی خانه بودیم تا بتواتیم لوازم آرایشی و بهداشتی خود مانند مسواک، حوله، شویندهها و … را در آن نگهداری کنیم. همچنین بتوانیم از این کابینتها برای پوشاندن لولههای آب گرم و سرد که وجهه نامناسبی به سرویس بهداشتی ما میدهند استفاده کنیم. با توجه به تفاوت سلایق افراد مختلف، به مرور زمان مدلهای بسیار متنوعی از نظر جنس، قیمت و نوع ایستاده یا دیواری از این نوع روشویی وارد بازار شدند.
انواع کابینت توالت از نظر نوع نصب
روشویی کابینتی پایه دار
از انواع مختلف روشویی کابینتی، نوع پایهدار یا ایستاده آن است. یکی از فواید این مدل، قرار گرفتن کامل آن روی سطح زمین است که میتواند وزن زیادی را تحمل کند. به همین دلیل شما محدودیتی در انتخاب کاسه روشویی خود ندارید و میتوانید مدل مد نظر خود را با هر وزنی انتخاب کنید. از طرفی به دلیل قرارگیری این وسیله جلوی دیوار میتوان از فضای پشت آن برای مخفی کردن لولههای سرد و گرم استفاده کرد.
کابینت توالت دیواری
روشویی کابینتی دیواری فضای کمتری را در سرویس بهداشتی اشغال میکند. به همین دلیل برای سرویسهای بهداشتی کوچک نیز مناسب است. به دلیل حجم کوچکتر و وزن کمتر این مدل، جابهجایی و نصب آن بسیار راحتتر از مدل پایه دار است.
از طرفی به دلیل اینکه کاملا به دیوار متصل میشود و برخوردی با زمین ندارد. برای نظافت زمین سرویس بهداشتی و فضای پایین روشویی مشکلی وجود ندارد. نظافت کابینت این مدل روشویی نیز آسانتر است که در مقایسه با روشویی کابینتی پایه دار یک مزیت به حساب می آید.
توالت کابینتی از نظر جنس
چوب
روشویی کابینت دار از جنس چوب، به دلیل تماس این وسیله با رطوبت و آب به مرور زمان سطح زیر چوب باد میکند و خراب میشود. برای عایق شدن روشوییهای کابینتی چوبی در برابر رطوبت از پلی استر، رزین و چسب مخصوص استفاده می کنند.
کارخانهها و کارگاههای تولید روشویی کابینتی به دلیل ناکارآمدی چوب، تصمیم به استفاده از ام دی اف (MDF) به جای چوب معمولی گرفتند. تا دوام بیشتری داشته باشد و همچنین زیبایی دوچندانی به این وسیله بدهند.
روشویی کابینت دار کد 23
4,800,000 تومانکابینت روشویی دار کد R13
4,500,000 تومانروشویی کابینت دار کد 13
4,500,000 تومانفلز
به دلیل محکم بودن فلز، وسایل از این جنس قادر به تحمل وزن و مقاومت بالایی هستند. اما پس از مدتی استفاده از آنها، زیبایی و جلا اولیه خود را از دست میدهند. ممکن است دچار فرورفتگی و زنگ زدن در اثر تماس با رطوبت بشوند. همچنین به دلیل وزن سنگین فلز، جابجایی و نصب آن چالش برانگیز بود. با روی کار آمدن مدلهای امروزی، روشویی کابینتی فلزی کنار گذاشته شد و نتوانست در بازار خرید کابینت روشویی سهم قابل قبولی داشته باشد.
روشویی کابینتی PVC
بهترین جنس روشوییهای کابینتی معمولا از جنس پی وی سی(PVC) است. که مورد استقبال عموم مردم قرار گرفتهاند. یکی از دلایل این استقبال تنوع زیاد این جنس در طرح و رنگ است. جنس پی وی سی ضد خش بوده و در برابر حرارت آسیب نمیبیند. همچنین در برابر تماس با آب و رطوبت مقاوم است و برخلاف جنس چوب با قرارگیری در رطوبت خراب نمیشود و دارای طول عمر بالایی است.